Wandkasten op maat

Heeft u ook nog zo’n kale wand over in uw woning? En doorlopend kastruimte gebrek. Dan zijn wandkasten op maat van Mijnkast.nl de oplossing. Een wandkast op maat wordt bij mijnkast.nl geheel op maat voor u gefabriceerd in eigen werkplaats en door onze monteurs vakkundig geplaatst. Hoe gaat het aanschaffen van een wandkast op maat in zijn werk. Als u geïnteresseerd bent in wandkasten op maat neemt u als eerste even de globale maat op van de wand waar deze moet komen te staan, breedte, hoogte en beschikbare diepte.
Daarna brengt U een bezoek aan onze showroom te Vleuten waar er diverse wandkasten op maat zijn opgesteld. Hier kunnen wij u adviseren in uw keuze voor kleuren, materialen en indeling van de wandkast op maat.


Hierna ontvangt U een gedetailleerde prijsopgave met duidelijke tekeningen. Als u opdracht voor uitvoering hebt gegeven komen wij de wandkast op maat bij u inmeten en na c.a. 5 tot 6 weken wordt de kast door onze vakkundige monteurs geplaatst. Op deze manier transformeert een kale wand in uw slaapkamer in korte tijd in een designwand met enorm veel opbergruimte.

Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding