Techniek

De schuifdeuren worden geproduceerd in eigen werkplaats. Ook de kasteninterieurs worden hier voor u op maat en naar uw wens geproduceerd. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en niet direct afhankelijk van derden.

Na de fabricage vindt bij u thuis de complete montage plaats door onze eigen vakkundige montagedienst. Gemiddeld is uw garderobekast binnen een dag geplaatst.

De schuifdeuren lopen op een nylon gelagerd systeem wat altijd ter plaatse nagesteld wordt op de onderrail. De deuren zijn voorzien van elegante, maar solide stijlen waar de deurpanelen ingeklemd zijn. In geval van spiegels en lakglas voorzien van beglazingsrubbers. De profielen zijn leverbaar in diverse breedtes en kleuren.

De onderrail wordt in de meeste situaties verlijmd op de ondergrond, die kan variëren van tapijt, vinyl, laminaat, beton, etc. De bovenrail wordt geschroefd aan het plafond. In elke situatie is bevestiging mogelijk.

De panelen van de draaideurkasten zijn voorzien van een ABS afwerking perfect passend in de kleur en struktuur van de deuren. Draaideuren worden greeploos geleverd en exact op maat

Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding