Schuifdeuren kastenwand

Een schuifdeur kastenwand van mijnkast.nl is toepasbaar in de slaapkamer als garderobekast, op de zolderverdieping, eventueel met afgeschuinde deuren voor extra bergruimte, in een werkkamer of hobbykamer om al uw spullen overzichtelijk op te bergen of plaats een schuifdeuren kastenwand in de berging van uw woning. Zo kunt u van elke ruimte in uw woning met een schuifdeur kastenwand een strak en opgeruimd uiterlijk geven.


Een schuifdeuren kastenwand kan vanaf een breedte van ca 1 meter uitgebreid worden tot de door u benodigde breedte. In de hoogte worden de schuifdeuren kastenwanden geplaatst tot aan het plafond.
De schuifdeur kasten wand kan worden geplaatst met effen panelen of houtkleur panelen in heel veel verschillende kleuren, spiegels in helder, brons getint of grijs getint en met gekleurd glas voor een chique  hoogglans uitstraling. Ook de kastinterieurs worden samengesteld naar uw wens aangepast aan het doel waarvoor u de schuifdeuren kastenwand wil gaan gebruiken.


De schuifdeur kastenwand van mijnkast.nl hebben korte levertijden door eigen productie en een grote voorraad van de basis materialen.
Kom voor uw schuifdeuren kastenwand ook eens kijken in onze showroom te Vleuten en ontvang een gedetailleerde prijsopgave.

Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding