Schuifdeur - schuifdeur op maat

Voor een schuifdeur op maat bent u bij René Bouhuijzen Wonen op het goede adres René Bouhuijzen is al meer dan 25 jaar specialist in schuifdeuren en levert uitsluitend maatwerk. De schuifdeur wordt exact op maat gemaakt zowel in de breedte en de hoogte. De schuifdeur op maat wordt volledig geproduceerd in eigen bedrijf, waardoor korte levertijden gewaarborgd zijn.


De schuifdeur bestaat uit een aluminium deuromlijsting en railsysteem, verkrijgbaar in 9 kleuren, zwart, wit, blank aluminium, creme, cristal, brons, kersen, donker eiken en ahorn. De schuifdeur op maat wordt afgewerkt met uni panelen, houtkleur panelen, spiegels in diverse kleuren en gelakt glas in meer dan 40 verschillende actuele kleuren.
Met een kast voorzien van schuifdeuren op maat van René Bouhuijzen heeft u een meubelstuk waar u vele jaren met veel plezier gebruik van maakt. Doordat wij aan de schuifdeur onze uiterste zorg besteden kunnen wij ook een garantie van 10 jaar verlenen op de schuifdeur op maat. De schuifdeur op maat wordt door ons zelf ingemeten en bij u geplaatst.

Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding