Maatwerkkasten

Alle kasten van mijnkast.nl zijn maatwerkkasten, iedere kast is uniek en de kasten worden altijd op maat gemaakt. Hierdoor kennen wij geen massa productie en wordt aan iedere kast de uiterste zorg besteed. Kasten op maat gemaakt zijn natuurlijk helemaal de trend, en kunnen worden uitgevoerd als schuifdeurkasten, als draaideurkasten maar ook als inloopkasten ofwel walk in closets. Walk in closets zijn maatwerkkasten die zijn overgewaaid uit de filmwereld van Hollywood.
Hoe luxe kan je het hebben. Uitgevoerd met allerlei luxe accessoires als soepel lopende soft close laden, schoenen rekken, kledingliften, spiegels in verschillende kleuren.

Wij krijgen vaak de vraag, van wat moeten die kasten op maat gemaakt wel niet kosten. Nou daar kan je niet een twee drie een antwoord op geven, wand maatwerkkasten zijn er voor ieder budget. Vanaf ca € 1200.== is er al een helemaal complete 2 deur kast op maat gemaakt en heeft u een budget van € 12000.== dan kunnen wij ook u voorzien van deze luxe in huis. Kasten op maat gemaakt in praktische basic uitvoering of in luxe Hollywood stijl bij mijnkast.nl kunt u altijd slagen.

Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding