Maatwerk kasten

Wij stellen ons graag aan u voor, René Bouhuijzen Wonen. Sinds 1993 het adres voor maatwerk kasten, de oplossing voor uw kastruimte gebrek.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het individueel produceren van maatwerk kasten zoals inloop, schuifdeur en draaideur kasten op maat. Bij een bezoek aan onze showroom brengt u voor ons de globale maten van de door uw gewenste maatwerk kasten mee. Een interieur tekening mag natuurlijk ook.

Na u uitgebreid te hebben voorgelicht, kunnen wij voor u met ons geavanceerde tekenprogramma een voorstel doen voor de inrichting en uitvoering van uw maatwerk kasten. Hierna volgt een gedetailleerde prijsopgave.

Al uw wensen en behoeften kunnen worden gerealiseerd. Zelfs onder of tegen schuine kappen, behoort het realiseren van maatwerk kasten vaak tot de mogelijkheden.

De maatwerk kasten kunnen worden toegepast als garderobekast in de slaapkamer of op de zolderetage, in de hal of als werkhoek in de studeerkamer. Met draai, paneel- en   schuifdeuren. Tussen vloer en het plafond en van wand tot wand.

Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding