Kasten op maat

Wij stellen ons graag aan u voor, René Bouhuijzen Wonen. Sinds 1993 het adres voor kasten op maat, de oplossing voor uw kastruimte gebrek.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het individueel maatwerk van kasten op maat zoals inloop, schuifdeur- en draaideur kasten.

Al uw wensen en behoeften kunnen worden gerealiseerd, er wordt eerst gekeken naar de mogelijkheden in uw woning. Zelfs onder of tegen schuine kappen, behoort het realiseren van kasten op maat vaak tot de mogelijkheden. Hierbij heeft u de keuze uit diverse oplossingen. Zoals schuif- en draaideurkasten of een inloopkast op maat.

De kasten op maat kunnen worden toegepast als garderobekast in de slaapkamer of op de zolderetage, in de hal of als werkhoek in de studeerkamer. Alle kasten worden op maat gemaakt. Tussen de vloer en het plafond en van wand tot wand.

Hierbij heeft u de keuze uit diverse materialen, kleuren, verlichting en accessoires zodat de kasten op maat volledig naar uw eigen wensen in te richten valt. Wilt u kasten op maat? Kom gerust even langs!  Dan kunnen wij samen met u tot een kwalitatief eindproduct komen waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding