Inbouwkast met schuifdeuren

Een inbouw kast met schuifdeuren wordt exact op maat gemaakt en door onze vakkundige monteurs geplaatst in de door u gewenste ruimte. Dit kan de slaapkamer zijn, een kleedkamer, hobby kamer, kantoor of berg ruimte. De inbouwkasten met schuifdeur kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt en doordat het maatwerk is in vrijwel elke ruimte worden toegepast.

Een inbouwkast met schuifdeuren kan worden uitgevoerd met een basic kastinterieur en gladde deuren tot de meest luxe uitvoeringen met glasdeuren of glasstroken, verlichting op en in de kast kastinterieurs in kleur en softclose toepassingen op de deuren en laden.

De inbouw kasten met schuifdeur zijn te bekijken in onze showroom te Vleuten waar deze in allerlei vormen staan opgesteld. Als u uw keuze voor kleuren en indeling heeft gemaakt, vervaardigen wij met ons geavanceerde tekenprogramma een 3 D impressie van de door u gekozen kast. Een inbouw kast met schuifdeuren bezorgd u een zee van opbergruimte is een verrijking voor uw woning. Kom eens vrijblijvend kijken in onze showroom te Vleuten en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie.

Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding