Glasdeuren

Een of meerdere glasdeuren op maat in uw garderobekast is natuurlijk wel het toppunt van luxe. Een glasdeur straalt een rijke klasse uit door de zacht spiegelende oppervlakte zonder storend te reflecteren. Een heel speciaal effect bij glasdeuren op maat is het maken van deuren waarbij er verschillende kleuren glas in een deur worden verwerkt. Door middel van onderbreking profielen kunnen er blokken of stroken glas in contrast kleuren worden toegepast in uw glasdeuren.


Afhankelijk van de kleuren kan dit een heel speels effect gaan geven. Of juist een design accent geven aan de uitstraling van de slaapkamer.
Een glasdeur op maat laat wel enigszins licht door maar is op zich niet doorzichtig. Hiermede voorkomt men dat er bij een gesloten kast er een rommelig beeld ontstaat.

Ook is het mogelijk een glasdeur op maat als doorgang deur toe te passen, wij plaatsen dan een gelaagde ruit van 2 x 3 mm met een matte veiligheid folie er tussen, zodat er een fraai melkglas effect ontstaat. Deze glasdeur wordt over het algemeen op een enkel railsysteem geplaatst waarbij de deur voor de muur langs kan schuiven of nog fraaier in een sparing in de muur voor het kamer en suite effect.

Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding