Elektrische schuifdeur

Een elektrische schuifdeur zou wel helemaal het einde zijn om uw garderobekast of inloopkast mee af te sluiten. Maar helaas deze deuren leveren wij niet. Onze deuren zijn altijd hand bediend maar lopen zo licht, soepel en geruisloos dat elektrische schuifdeuren echt niet nodig zijn voor het doel waar onze deuren voor worden toegepast.
Een elektrische schuifdeur wordt over het algemeen toegepast in de woningbouw of als toegangsdeur voor winkels en kantoren. De schuifdeuren van mijnkast.nl zijn deuren voor een garderobekast, kantoorkast, inloopkast of bergkast op maat. Deze deuren bestaan uit een aluminium deuromlijsting, een aluminium onder en bovenrail uitgevoerd in 8 verschillende kleuren, zwart, wit, creme, blank  aluminium, cristal, bronsbruin, houtkleuren zwart eiken en kersen. en zijn leverbaar in 3 verschillende breedtes 3.5 cm 5 cm en 6 cm breed.
De deuromlijstingen kunnen gevuld worden met een 10 mm dik plaatmateriaal in vele fraaie houtdecors en uni tinten. In spiegels helder, brons getint of grijs getint. In lakglas waar bij u keuze heeft uit een veertigtal actuele kleuren. Elektrische schuifdeuren verkopen wij niet maar wij hebben een heel uitgebreide collectie kastdeuren.

Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding