Draaideurkasten

Al uw wensen en behoeften kunnen worden gerealiseerd. Er wordt eerst gekeken naar de mogelijkheden in uw woning. Zelfs onder of tegen schuine kappen, behoort het realiseren van een draaideurkast tot de mogelijkheden. Het grote voordeel van een draaideurkast op maat is dat u alle beschikbare ruimte optimaal kunt gebruiken. Een draaideurkast kan uitgevoerd worden met een fraaie handgreep of greeploos met een Push and Pull systeem. Zo ontstaat er een gelijkmatige kastenwand op één lijn met een luxe uitstraling.

Bij een draaideurkast op maat kunt u de stijl van de kast uiteraard geheel zelf bepalen. Voor de uitvoering van de draaideuren kunt u kiezen uit vele uni en houtdecoren. De panelen van de draaideurkast worden niet alleen vakkundig en realistisch gemaakt, het laminaat voldoet ook aan hoge eisen. De pluspunten die u zullen overtuigen zijn de moderne druktechniek van levensechte decors, de hoge waarde van de gebruikte materialen met de hoogste precisie. In combinatie met de ontwikkeling van perfecte oppervlaktestructuren lijken de gereproduceerde decors voor uw draaideurkast steeds beter op de oorspronkelijke materialen.

Uiteraard kunt ook de indeling van de draaideurkast volledig zelf bepalen. Daarnaast kunt u ook extra luxe elementen in de draaideurkast laten toevoegen. Met een draaideurkast op maat van René Bouhuijzen Wonen komen we tot kwalitatief eindproduct komen waar u vele jaren plezier van zult hebben!

Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding