Boekenkasten op maat

Al uw wensen en behoeften kunnen worden gerealiseerd, er wordt eerst gekeken naar de mogelijkheden in uw woning. Zelfs onder of tegen schuine kappen, behoort het realiseren van boekenkasten op maat tot de mogelijkheden. Hierbij heeft u de keuze uit diverse oplossingen in materiaal, kleur en uitvoeringen.

Boekenkasten op maat worden bij u ingemeten en naar uw wensen op maat gemaakt en ter plaatsen gemonteerd en afgewerkt. Ook de plankindeling word uitgerekend zodat u geen onnodig ruimteverlies heeft en de planken mooi met de boeken aansluiten. Ook kan audioapparatuur, tv´s en ander elementen in de boekenkasten op maat worden verwerkt. De mogelijkheden worden één voor één met u doorgenomen om uit te komen bij uw eigen, unieke bibliotheek zoals u hem voor ogen hebt.

Indien u besluit tot aankoop van de kast komen wij op afspraak bij u thuis om de kastruimte exact in te meten. Hierna worden de boekenkasten op maat geproduceerd in onze eigen werkplaats.

Op de afgesproken dag wordt door onze ervaren monteurs de boekenkasten op maat bij u thuis geplaatst. Na plaatsing krijgt u 10 jaar garantie op de kastwand systemen van mijnkast.nl

Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding Vergroot afbeelding